REVY (e-bok)

Vare nr. 3
kr150.00
På lager
1
Produktdetaljer

BOKA ER KLAR TIL LEVERING/UTSENDING

NB! Dette er bare en enkel nettbutikk som det kun er mulig å sende en bestilling, og eneste betalingsmåte er Vipps (Reidar Jäger 41002744). Jeg sender boka ut når den er betalt. Du trenger ikke betale frakt på e-bok eller om du bor i mitt nærområde (Jeg har også boka hjemme hos meg). For de som bor utenom Hov/Gjøvik/Hamar/Lunner vil boka sendes ut fra Forlagssentralen. Etter hvert vil boka selges gjennom flere kanaler. Akkurat nå er den også til salgs på Boldbooks sin netthandel, Randsfjord Handel i Hov og Salong Løken i Hov.

En svært uvanlig diagnose. Flaks og uflaks. En desperat kamp om å få leve. Får vi alle som fortjent, eller handler det om tilfeldigheter og å være høylytt nok?

I 2011 fikk Reidar Jäger en ekstremt sjelden og dødelig krefttype. Underveis i behandlingen begynte han å føre dagbok om opplevelsene sine. Samtidig begynte han å drømme om fortiden.

Med glimt i øyet forteller Reidar om sitt møte med norsk helsevesen – på godt og vondt. Det er en fortelling om sykdom og død, men mest av alt om livet.


Lagre dette produktet til senere

© 2019 av Reidar Jäger. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now